Pink denim suit

Ook Marion heeft een pakkie: een licht roze denim pak! Het jasje had ik al en ik vond er een momjeans bij in precies dezelfde kleur. Ik heb een soort spijkerjasjes-tik dus ook deze lichtroze versie moest ik natuurlijk hebben! Het ideale jasje voor de lente/zomer.
Jacket: Primark     Jeans: H&M     Top: Vero Moda

De foto's zijn in Eindhoven gemaakt. Het is op het eerste gezicht een hele moderne stad maar als je goed zoekt vind je ook leuke Hollandse straatjes zoals op de foto's hierboven. Ik ben er erg vaak te vinden! Ben jij wel eens in Eindhoven geweest?

8 comments:

 1. Super leuke combinatie! Staat je goed!

  ReplyDelete
 2. Wat een geweldig pakkie! Zo leuk <3
  De kleur is natuurlijk ook prachtig.
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 3. Ahh wat een cute kleurtje! Ik ben echt nog nooit in Eindhoven geweest, lijkt me wel heel leuk. Alleen beetje ver weg.. ;)

  ReplyDelete
 4. Super leuk zeg! Zo schattig ook dat kleurtje.

  ReplyDelete
 5. Aah de foto's zijn zo mooi! Die kleur staat je zo goed!

  ReplyDelete
 6. We can learn a lot about Why Deep Learning Works by studying the properties of the layer weight matrices of pre-trained neural networks. And, hopefully, by doing this, we can get some insight into what a well trained DNN looks like–even without peaking at the training data.
  MACHINE LEARNING training in chennai

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥