Long evenings & golden hours

Als je me op Instagram volgt heb je een aantal van deze foto's al voorbij zien komen. Voor de blog had ik er nog geen tijd voor gemaakt, maar beter laat dan nooit! Deze foto's maakte ik in de avond tijdens golden hour. Ik hou van dit tijdstip van de dag! 

Short: Mango     Top: Toptierstyle

Deze foto's zijn alweer een tijdje geleden gemaakt en ik moet de draad ook weer gaan oppakken: op pad gaan met mijn camera en statief, in de natuur. Vind het heerlijk! Maar er de laatste tijd geen tijd voor gemaakt. Verwacht dus binnenkort weer nieuwe foto's :)

4 comments:

 1. Prachtig! Ik vind het ook altijd zo fijn om foto's te maken. <3
  Mag ik iets vragen, als ik foto's wil maken tijdens de golden hour, tussen welke tijden kan ik dit het beste doen? :)

  ReplyDelete
 2. Super leuk en vrolijk deze foto's!

  ReplyDelete
 3. Super leuke foto's weer girl!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥