At the end of Spring

Yes, ik weet dat inmiddels de zomer is begonnen. Maar laten we het toch nog even hebben over de lente! Ik ben gek op bloemen wat lente het fijnste seizoen van het jaar maakt. Alles staat in bloei en het lekkere weer komt er aan. Vooral dit jaar hebben we in de lente ook al echt zomerweer gehad! De lente is voorbij en de zomer is in volle gang. Deze fijne maanden gaat altijd te snel voorbij als je het mij vraagt.. Daarom nog even een terugblikje op deze foto's die gemaakt zijn tijdens de lente!
Top: Vero Moda     Pants: Boohoo                    Foto's gemaakt door Jamie

Je zal je inmiddels misschien al afvragen wanneer ik wat van mijn huis laat zien. Op Instagram komt er af en toe wel wat voorbij, en ook op de blog! Weet alleen nog niet wanneer, maar er wordt aan gewerkt. Het is namelijk nog niet helemaal af en wil het pas laten zien wanneer alles (daaronder valt vooral fotolijstjes, plantjes en andere frutseltjes) zijn plekje heeft gekregen. Nog even geduld :)

7 comments:

 1. Heerlijk deze foto's! ��

  ReplyDelete
 2. Wauwie deze foto's zijn prachtig!!

  ReplyDelete
 3. Het zijn weer prachtige foto's geworden zeg :)

  ReplyDelete
 4. Oooh, zo'n leuke outfit!!! Ben benieuwd naar je huisje!

  ReplyDelete
 5. Oh wauw, prachtige foto's! Ik geniet er altijd zo van<3 Ik zou zeker eens gefotografeerd willen worden door je, lijkt me super tof.

  ReplyDelete
 6. Wat een geweldige outfit draag je! Heerlijk zo'n broek <3

  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥