Hey Summer!

Yay, het is zomer!! Al hebben we al heel wat zomers weer achter de rug. Daar hoort fijne zomerse kleding bij zoals deze fijne losse broek. Het veranderen van de mode, ik hou er van. Ongeveer 7 jaar geleden kwamen langzamerhand de 'losse broeken' zoals ik op deze foto draag in. Heel langzaam, want niemand droeg ze toen. Behalve ik. En veel mensen moesten er aan wennen, ikzelf ook, maar toch moet je het eens doen: lekker aantrekken wat jij mooi vindt!


Top: Toptierstyle     Pants: H&M     Shoes: Birkenstock

In die tijd zat ik nog op school en een klasgenootje van een vriendin van me maakte er een opmerking over: 'Moet je eens kijken, die broek..' Ik hoorde het later van mijn vriendinnetje terug en gaf er eigenlijk niet zo veel om wat er over gezegd werd! Moet je nu kijken, iedereen loopt er mee rond. En dan heb ik het gewoon over de losse broeken van katoen of wat voor andere zachte stoffen dan ook. Haha! Zo kan de mode veranderen en iedereen verandert er gewoon lekker in mee. :)

4 comments:

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥