Created our own Coachella

I'm back! Door de verhuizing naar ons eigen huisje (YES) ben ik er even een maand uit geweest. Had dit ook echt even nodig, even tijd voor de verhuizing en alles een plekje in het huis geven, daarna weer verder met waar ik gebleven was. Ondertussen heb ik ook weer wat leuke dingen mee gemaakt waaronder ook 7th Sunday Festival waar ik samen met Jamie ben geweest!


Dress: Boohoo     Bandana: Bershka     Necklace: Etsy

Oeps, daar is ie weer, de gele jurk! I know, in de vorige post kwam hij ook al voor. Maar hé, die post is alweer van een maand geleden! Ik ben zo blij met deze jurk, hoera voor Boohoo.com. Wel heb ik hem in een maat groter besteld, dus mocht je er wat willen bestellen: hou er rekening mee dat het wat kleiner uit valt!
Terug naar het festival: Het was zo leuk! Samen met Jamie heb ik het festival rondgestruind en natuurlijk moesten we ook gebruik maken van het reuzenrad. Foto's foto's en foto's maken en een klein deel daarvan genieten van het uitzicht. Yep, alles voor de foto's! Maar ben wel blij met de resultaten :)

11 comments:

 1. Oooh, happy you're back! Mega leuke foto's!! & echt een tof kleedje, lekker zomers!

  ReplyDelete
 2. Zo tof! Je jurk is praaaaachtig!

  ReplyDelete
 3. Super leuke foto's en het heeft inderdaad wel een beetje die coachella vibe!

  ReplyDelete
 4. Aah! Deze jurk staat je zooo mooi! Je hebt echt hele mooie foto's genomen daar, wauwie! 🙂 X

  ReplyDelete
 5. Aah zo leuk!! Die jurk staat je zo mooi!! <3

  ReplyDelete
 6. Nice Pictures...
  SEO Training in Bangalore | SEO Course Fees | Best SEO Classes - Join SEO Training in Bangalore at i Digital Academy and learn how to increase your website Traffic by
  Google Certified Trainers with 100% Placements and affordable course fees. Book a Free Demo!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥