Springy little wonderland

De laatste beetjes bloesem zijn hier en daar nog te vinden maar het merendeel is alweer weg en maakt plaats voor groene blaadjes en vruchtjes aan de bomen. De zomer komt er langzamerhand aan en ik ben zo blij met het mooie weer wat we nu al gehad hebben, en wat er nog komen gaat. Eindelijk mogen de lente/zomer kleren weer uit de kast.


Jacket: Primark     Jeans: Chiquelle     Rings: Wiezewasjes     Necklace: Etsy

Dit leuke roze jasje scoorde ik bij de Primark. En ik heb al zoveel spijkerjasjes! Maar elk jaar zie ik er toch weer een die dan net leuker of anders is dan die ik al had. Deze lichtroze past toch perfect bij de lente? :) De broek is van Chiquelle. Eerlijk gezegd kende ik de webshop nog niet. Ze vroegen of ik met ze wilde samenwerken en ik kreeg deze leuke broek (zit heeerlijk) en het mooie groene jurkje wat te zien is in mijn vorige post. 
De afgelopen dagen zijn we weer wat opgeschoten in ons huis. De keuken is inmiddels geplaatst (YESS) en de tuin is rommelvrij gemaakt zodat hier ook aan gewerkt kan worden. Nog even wachten op wat onderdelen voor de keuken en wat meubels en we kunnen er in! Zin in :).

5 comments:

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥