Dandelion fields turn into fields full of wishes

Een paar weken geleden stond de wei bij ons thuis helemaal vol met paardenbloemen! Inmiddels zijn het allemaal pluisbloemen of zijn ze al weg, maar gelukkig hebben we de foto's nog. En eindelijk is het dan zo ver!!... 

Dress: Boohoo   Hat: Primark

We gaan deze week dan eindelijk samen wonen!! Na 1,5 jaar klussen kunnen we er eindelijk in. Ik zal jullie op de hoogte houden via Instagram (stories), dus ben je benieuwd: volg me op Instagram
Ook zal ik misschien binnenkort een artikel of video online zetten waarin jullie het huis zien, ik moet even kijken hoe het allemaal gaat lopen en of het er leuk genoeg uit ziet het jullie allemaal te laten zien :)

Terug naar de foto's: wat vinden jullie van deze jurk? Ik ben er helemaal gek op! Hou van het sfeertje, de print en de kleur. Ik bestel niet vaak wat op Boohoo.com maar de items die er tot nu toe vandaan komen zijn favorietjes! 
De bloemen op mijn gezicht was een probeerseltje. Met vaseline en geplukte bloemetjes uit de tuin ging ik aan de slag. Helaas blijft dit natuurlijk niet zo goed zitten voor bijvoorbeeld een festival, maar voor de foto's is het het proberen zeker waard!

6 comments:

 1. Superleuke (& schattige) foto's!! Veel succes met je verhuis!

  ReplyDelete
 2. Wauw en nog eens wauw, wat een prachtige foto's weer!

  ReplyDelete
 3. Yay! Wat fijn dat jullie eindelijk in jullie huisje kunnen. <3
  Ik vind de foto's heel erg leuk en vrolijk!
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 4. Wat een heerlijke foto's!<3

  ReplyDelete
 5. Jayy 🌻 wat een heerlijkheid; al deze bloemenmeisje foto's bij elkaar 🌻 Zo leuk om jou op Insta te volgen... ik ben fan!! Keep de vrolijkheid coming

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥