She sprouted love like flowers, grew a garden in her mind. (even wat rustiger op de blog)

Dicht bij het huis van mijn ouders is een stukje natuurgebied wat je kunt zien vanaf de weg. Ik zag in de verte dat er allemaal bloesemboompjes stonden dus besloot er heen te gaan. En wauw, wat een leuk klein stukje natuur had ik ontdekt!Dress: Chiquelle     Rings: Wiezewasjes

De laatste -en waarschijnlijk ook de komende- tijd ben ik wat meer afwezig op de blog. Ik ben op het moment druk bezig met het langzaam verhuizen van onze spullen naar ons eigen huisje (JAAA eindelijk is het zo ver!). Even wat andere leuke dingen aan mijn hoofd dus, waardoor het bloggen er even bij in schiet. Ik zal nog wel af en toe blijven posten maar echt op een laag pitje. Als ik samen woon zal ik jullie natuurlijk met trots mijn huis laten zien en zal er meer interieur op de blog voorbij gaan komen. Hopelijk vinden jullie dat leuk! 
Voor nu kun je me gewoon blijven volgen op Instagram, daar zul je ook af en toe wat van het huis voorbij zien komen. 

5 comments:

 1. Die bewegingsonscherpte is zo fijn en leuk! Mooi plekje! Succes met het verhuizen. X

  ReplyDelete
 2. You are the cutest do you know that?

  ReplyDelete
 3. Deze foto's zijn zo mooi!!!! Love die bloesem! Veel succes met je verhuis trouwens!

  ReplyDelete
 4. Prachtige foto's, as usual :-) Heel mooi! En je groene jurkje vind ik ook erg gaaf.

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥