Hidden spots of Nijmegen

Wat heeft Nijmegen toch mooie plekjes! Samen met Joanne bezocht ik deze stad om leuke fotogenieke plekjes te zoeken en te eten. Natuurlijk om te eten. ;) In deze post laat ik een paar van mijn favoriete plekjes zien in combinatie met mijn outfit!

Vest: My Jewellery     Jeans: Only     Shoes: Dr. Martens     Sunnies: Polette     Backpack: Primark

Bij Polette kun je je eigen (zonne)bril samenstellen, in dit artikel kun je er meer over lezen. Zo heb ik deze bril ook zelf samengesteld. In plaats van transparant glas heb ik er donkergroene glazen in dit model laten maken. Omdat ik geen brildrager ben zijn de enige brillen die ik draag E-Polette's of zonnebrillen. Ik ben erg blij met dit exemplaar! En ja hoor, de zonnebrillen kunnen langzamerhand toch echt weer op de neus. Het is lente!! 

12 comments:

 1. Wat een mooie plekjes! Echt een gezellige stad!

  ReplyDelete
 2. I really like your outfit, girl! Echt hele mooie foto's ook! :) X

  ReplyDelete
 3. De foto's zijn echt heel erg leuk zeg! Je outfit is dan ook wel echt on point, ik bedoel die broek!

  ReplyDelete
 4. Oh wat een gezellige foto's en love je outfit!

  ReplyDelete
 5. Ik ben wel vaker in Nijmegen geweest, maar dit herken ik niet!! Heel leuk!!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥