When it's Spring we act like Spring 🌼

Misschien heb je dit plekje al eens op mijn Instagram voorbij zien komen. Deze mooie muur is te vinden in Nijmegen! De laatste tijd realiseer ik me dat graffiti ook zulke mooie kanten heeft, in plaats van de standaard graffiti werkjes. Het maakt het straatbeeld zo veel mooier!


Jacket: Promiss (from Joanne)     Jeans: Only     Scarf: H&M     Sunnies: Polette

Het is lente maar nog wel wat aan de frisse kant. Dat weerhoudt me totaal niet van het aantrekken van nieuwe lente items! Zoals deze zonnebril en toffe broek. In combinatie met een lekkere bontjas. Dat dan weer wel.
Komend weekend ga ik naar het festival Paaspop. Heel veel zin in! Tot nu toe is dat het enige festival wat ik gepland heb dit jaar, voor mijn doen heel weinig! Wat is jullie festival planning?

4 comments:

 1. Die laatste foto vind ik echt wat hebben! Jammer dat het nu alleen totaal geen lente weer is :((

  ReplyDelete
 2. geweldige outfit! Ik blijf het een ontzettend leuke locatie vinden. <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 3. Oh, heel mooie foto's! Veeeeel plezier op Paaspop! <3

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥