Spring outfit inspiration


Spring (esprit 4)
Yay, het is officieel lente! Ik heb er helemaal zin in en ben weer los gegaan in het zoeken van leuke zomerse items. Deze outfit is samen met de laatste van dit artikel mijn favoriet. Brengt meteen het gevoel van lente naar boven door de vrolijke gele kleurtjes, het strooien tasje en het spijkerjasje. Yay, de spijkerjasjes mogen weer uit de kast! Echt zo'n items die je non-stop draagt tijdens zachte lente/zomer dagen. Zoals deze, een echte classic van Esprit.
Spijkerjas, sneaker, velvet top: Esprit


Casual (esprit 2)

Deze outfit is helemaal in het teken van de lente. De top et de mooie bloemen mouwtjes en de vrolijke pijpjes van deze spijkerbroek. Ik zou deze outfit zelf heel graag willen dragen! En wat vind je van de nude kleurtjes die heb gebruikt in deze outfit?
Jeans, schoenen en top: Esprit

Black with soft tones (esprit 3)
In deze look heb ik pastel kleurtjes gemixt met zwarte items. Dit omdat dit een mooie balans maakt en het niet een te 'zachte' outfit wordt qua kleurtjes. De wijde mouwtjes en denim rokjes blijven ook in de lente een must have item als je het mij vraagt. Vraag me niet hoeveel topjes met wijde mouwtjes ik heb, vast te veel! Maar ik raak er niet op uit gekeken, zo leuk!
Top, rok, schoenen en tasje: EspritFestival (esprit 1)
Dit rokje van Esprit met verschillende spijkerstoffen vind ik ook zo tof. Ook in deze outfit heb ik weer wat nude kleurtjes toegevoegd. Nude is een perfecte match met denim! En de wegwerpcamera? Dat is een standaard item die ik bij heb tijdens een festival. Want lente betekend ook dat het festival seizoen weer begint! Ik ben zelf te vinden op Paaspop.
Spijkerrok, sneakers, zonnebril: Esprit

Wat is jou favoriete look? En heb jij ook festivals op de planning?

4 comments:

 1. Die witte en blauwe top vind ik echt mooi! Ik ben een beetje op zoek naar een nieuw spijkerjasje, want het jasje dat ik nu heb, is nogal versleten. Een spijkerjasje vind ik echt zo'n item dat iedereen moet hebben, het is zo makkelijk te combineren!
  De spijkerrok vind ik trouwens ook echt leuk :)

  Liefs!

  ReplyDelete
 2. Ahh zulke leuke lente-achtige outfits! Ik krijg nu nóg meer zin in lekker weer!

  ReplyDelete
 3. Oeh nice nice! Hele leuke outfitjes, ik zou ze wel aan doen!

  ReplyDelete
 4. Oeh love de velvet top!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥