Urban graffiti jungle

Wauw wat kan graffiti toch mooi zijn! Standaard graffiti zoals sierletters en dergelijke daar hou ik niet van, maar dit soort kunstwerkjes mogen van mij vaker te vinden zijn. Dit is op Strijp-S in Eindhoven. Ik weet niet zeker of deze muur blijft bestaan omdat het bij een pand staat wat geloof ik afgebroken wordt. Gelukkig hebben we de foto's nog ;).Top & Bandana: Bershka     Pants: The Sting     Shoes: Adidas     Coat: Primark

Stiekem ben ik erg blij met deze foto's! De stad en een groene jungle, de perfecte combinatie toch? Ben jij bekend in Eindhoven of omgeving en weet jij nog wat mooie plekjes of graffiti muurtjes die ik moet bezoeken? Let me know! Want hier wordt ik heeel blij van, zoals misschien te zien is op de foto's.

11 comments:

 1. Jaaa supertoffe foto's! :D Heel leuk ook om eens iets anders te zien dan het bos (dit klinkt negatief haha maar ik bedoel, variatie is altijd leuk, weet je wel ;))

  ReplyDelete
 2. Wauw! Supertoffe foto's! Ik ben nog nooit echt in Eindhoven geweest (alleen bij het vliegveld).

  ReplyDelete
 3. Hoe gaaf is dit! Ik mag zulke toffe muren wel.

  ReplyDelete
 4. Deze plek is zooo tof zeg, super gaaf! Daar wil ik ook wel een keer foto's gaan maken. Schrijf het gelijk op, voor het geval ik een keer in de buurt kom hihi. Toffe outfit ook weer. :)

  ReplyDelete
 5. ahh hoe leuk is die muur!!! & ooh ik word elke keer zo blij van jouw lach! :)

  ReplyDelete
 6. Wat een geweldig plekje! Super tof <3

  ReplyDelete
 7. De foto's zijn zo leuk geworden!

  ReplyDelete
 8. Heeeel toffe foto's!! ☺ het is zo'n tof plekje ! Xxx

  ReplyDelete
 9. Oh wauw hoe gaaf!!

  ReplyDelete
 10. O wauw, deze graffiti is wel heel gaaf! Ik werk in Eindhoven, dus miss deze week na werk een keertje langsgaan... xx

  ReplyDelete
 11. Oh wat een gave muur!! Super leuk om daar foto’s bij de maken, ze zijn weer mooi geworden.

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥