Oh those fresh sunbeams

Zonnige dagen in de winter, wat hou ik er van!! Ik krijg gelijk een lente gevoel. En mijn nieuwe vest maakt dat gevoel nog sterker. Wat is hij heerlijk, perfect voor deze frisse maar door de zon toch lekkere dagen! En terwijl ik door het bos met de hoge bomen liep kwam ik iets moois tegen..

Vest: My Jewellery     Top: Bershka     Jeans: H&M     Shoes: Pull & Bear

Toen ik door het bos liep op zoek naar mooie plekjes zag ik in de verte twee hertjes achter elkaar weg springen. Oh, wat kan ik genieten van dat soort momentjes! Het was zo mooi en stil. Helaas heb ik geen foto kunnen maken omdat ik stond te klunzen met mijn camera haha! Als je snel wil doen om een foto te maken lukt het niet je camera goed te bedienen ;P. 
Het vest komt van My Jewellery en is handgemaakt. Hij voelt lekker zacht en warm aan. Hoe leuk zijn de bolletjes op de mouwen!? Ik hou van items die iets speciaals hebben. 
Toen ik deze foto's maakte was het een heerlijke winterdag. De zon scheen heel de dag en dat maakte de dag als een echte vroege lentedag. Heb je de eerste krokussen al gespot? Zo fijn wanneer er weer meer kleur tevoorschijn komt :). Deze dag heb ik buiten de hele tijd in dit vest rond gelopen, hij is perfect voor deze dagen! 
Can't wait till Spring, what about you?

7 comments:

 1. Wat een ontzettend leuk vest! Dat topje eronder vind ik ook heel lief!

  ReplyDelete
 2. Aaaah superleuk vest! Ik werd ook zo vrolijk van de zon. Daar krijg ik gewoon meer energie van :)

  ReplyDelete
 3. zo'n mooi topje! fijne foto's weer <3

  ReplyDelete
 4. Je vest is ZO leuk!! Heerlijk voor de lente inderdaad. Ik heb er ook zo'n zin in. Zo fijn, die voorjaarszonnestralen. Deze week wordt het ook prachtig weer <3 <3

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke outfit! Je vest is echt heel erg tof en je top is ook super shiney, love it.

  ReplyDelete
 6. Leuk bb, you so beaut :)

  ReplyDelete
 7. zo mooi!! je foto's worden steeds echt nog mooier! Super mooie kleurtjes en licht in deze foto's!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥