Loveshoot in the beautiful nature

Laatst werd ik benaderd door Inge Pieck of ik samen met Giel voor haar camera wilde staan. Natuurlijk willen we dat! Ik heb nog nooit echt zo'n fotoshoot gehad dus leek het me erg leuk om dit samen met Giel te doen. We spraken af in een mooi bosgebied om de foto's te maken.

Dit zijn mijn favorieten van de fotoshoot. Wat vinden jullie er van? Gelukkig vond Giel het ook heel leuk om te doen! Ook kwamen we nog wat wilde schapen tegen waar we wat foto's hebben gemaakt. Mijn favorieten zijn de eerste en de laatste foto. Heerlijk met al die natuur om ons heen :). Bedankt Inge voor de leuke foto's!

12 comments:

 1. Erg leuke foto's zeg! Mooi gedaan <3

  ReplyDelete
 2. Zo leuk!! Wat een knappies zijn jullie ook zeg :)

  ReplyDelete
 3. Je ziet de liefde gewoon. :D

  ReplyDelete
 4. Ahh zo leuk! Die foto met de schaapjes is ook echt te cute.

  ReplyDelete
 5. oh wauw wat een prachtige foto's. Jullie zijn echt heel lief samen!

  ReplyDelete
 6. Prachtige foto's vooral de zwart witte<3

  ReplyDelete
 7. Dit zijn zo'n mooie foto's! Jullie zien er echt heel erg gelukkig uit ☺ ik vind de foto's met de schaapjes heel erg leuk, hehe! X

  ReplyDelete
 8. Super lieve foto's! ♥

  ReplyDelete
 9. I recently broke up with my boyfriend so it makes me a bit sad looking at two beautiful people like you but oh man you two are so stunning together <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. aah i'm so sorry! your comment is so sweet, thank you!!

   Delete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥