Look carefully around to see the beauty of nature

Wauw wat kan het bos toch mooi zijn in de winter. Wanneer het wat vochtig is van het vele regenen en dan de zon door de bomen begint te schijnen. Zo'n magisch momentje! En zo voelde het ook echt, deze middag in het bos.Top & Skirt: H&M

Deze dag was er eentje na die flinke windstorm van laatst. Overal lagen omgevallen bomen en afgebroken takken over de paden heen. Zo raar om te zien! Ook was er geen mens te zien op de plek waar ik deze foto's gemaakt heb. Helemaal verlaten! En ik vind het heerlijk :).

13 comments:

 1. Zo prachtig die zonnestralen! Heel mooi! Nu heb ik ook zeker zin om naar het bos te gaan. (Niet stom bedoeld, maar het lijkt net alsof je blog je foto's minder goed van kwaliteit maakt)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aah dankjewel! Ja zou goed kunnen, maar ik maak mijn foto's ook altijd kleiner voor de blog. Heb je bij mijn Insta foto's het idee dat ze beter van qualiteit zijn?

   Delete
 2. Mooie foto's. Ik houd ook van het bos. Meer dan stranden. Als het snikheet zoek ik ook verkoeling in het bos. Mensen vergeten vaak dat je dat daar beter kan vinden dan aan het water.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ja dat geloof ik meteen!! Eigenlijk wel een goed idee om in de zomer tijdens een hete dag het bos in te gaan :)

   Delete
 3. Oh wauw wat een toffe foto’s weer! Jij zou echt meer met fotografie moeten doen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. aah dankje haha! Ik doe er al best veel mee vind ik zelf, andere mensen fotograferen om er mee te verdienen hoeft van mij niet perce :)

   Delete
 4. Wauw wat een prachtige foto’s!!

  ReplyDelete
 5. Dit is echt prachtig! <3

  ReplyDelete
 6. Wauw, wat een prachtige foto's!

  ReplyDelete
 7. Wat een prachtige foto's ! Love it!

  Liefs,
  Dascha

  ReplyDelete
 8. Prachtig met die zonnestralen<33

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥