Forest walks with the boyfriend

Er staat een keer iemand anders voor de camera, namelijk mijn vriend Giel! Ik mocht een overhemd voor hem uitzoeken en al snel viel er een pakketje van overhemden.nl op de mat. Giel draagt vaker overhemden en deze lichte kleur vind ik hem erg leuk staan, wat vinden jullie?
Overhemd: Overhemden.com

Dit overhemd is van het merk Profuomo, maar ze hebben een groot aanbod overhemden van verschillende merken zoals onder andere Björn Borg, Calvin Klein, Lacoste en Cavallaro. Het overhemd waar wij voor zijn gegaan voelt heel soepel en fijn aan, hij is er enorm blij mee! 

Deze foto's hebben we gemaakt nadat we een fotoshoot hebben gehad met een fotografe. Ze vroeg ons of we op de foto wilde om haar portfolio uit te bereiden. We hebben al een aantal foto's ontvangen maar nog niet allemaal, dus ben erg benieuwd! Snel zien jullie hier meer over :)

9 comments:

 1. Wauw!! Al je foto's in de natuur zijn zo ontzettend mooi! Hoe doe je dat toch? En met wat edit je haha? Maar ik meen het oprecht. Deze foto's zijn prachtig!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. aaah dankjewel!! Heel leuk om te horen! :) Gewoon met VSCO haha! En een beetje donker/moody houden. Dat probeer ik eigenlijk altijd :)

   Delete
 2. Mooi kleurtje heeft dat overhemd! Leuk om ook eens je vriendje te zien. X

  ReplyDelete
 3. What a handsome man! Love them!!!!! <3

  ReplyDelete
 4. Mooie kleur overhemd! Leuk om ook eens je vriend op de foto te zien. En wat leuk dat jullie samen een shoot hebben gedaan!

  ReplyDelete
 5. Prachtig contrast, dat lichte overhemd en de donkere kleuren van het bos! Xx

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥