Tourist in our own country: Kinderdijk

In mijn vorige artikel over Rotterdam vertelde ik dat we op de terugweg naar huis nog langs een van de meest toeristische trekpleisters van Nederland zijn gegaan: Kinderdijk. Nog nooit geweest, al ligt het niet zo ver van ons thuis vandaan. Omdat we nog lekker in de toeristische sfeer zaten konden we dit natuurlijk niet overslaan! 


Wel tof om zoveel molens bij elkaar te zien! Op de foto lijkt het mee te vallen maar er staan er nog zo veel meer! Na een paar molens van binnen gezien te hebben, een paar cliché toeristen foto's gemaakt te hebben en helemaal afgekoeld te zijn reden we terug naar huis. Wat een heerlijk weekendje was dit!
Ben jij wel eens naar Kinderdijk of een ander typische Nederlandse toeristenattractie geweest?

8 comments:

 1. Ik ben als klein kind ooit op de Kinderdijk geweest, maar daar kan ik me helemaal niks van herinneren. Lijkt me echt leuk om daar een keer heen te gaan!

  ReplyDelete
 2. Die eerste foto is zo leuk! En die laatste zo lief!

  ReplyDelete
 3. Ahh wat een leuke foto's! Vooral die van jullie samen is heel leuk zeg. :) Aan Kinderdijk heb ik zelf geen goede herinneringen haha. Afgelopen zomer was ik daar en vond ik de prijzen zó belachelijk voor entree en het parkeren, dat ik niet naar binnen ben gegaan. Rondom mijn woonplaats staan ook veel molens, dus vond het dat geld niet waard om bij Minder zijn dan nog meer molens te zien haha. Van een afstandje zag het er wel leuk uit! Op de enorme hoeveelheid Aziaten na dan, hahaha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Als het goed is is er geen entree bij Kinderdijk haha, wel kun je intree betalen om een paar molens te bezoeken die open zijn voor toeristen. De weg langs het water en de molens is dus gewoon gratis! Wel hebben wij betaald omdat we dachten dat het sowieso geld kostte wat achteraf dus niet bleek te zijn, maar dan hadden we wel wat gesponsord aan de Nederlandse toerisme. Zo bekeken we het maar ;P

   Delete
 4. leuk dat je hier bent geweest! en die laatste foto is zo lief! :)

  ReplyDelete
 5. Ahh wat een leuke foto's

  ReplyDelete
 6. Aah ik wil heir ook echt nog een keer heen; zo leuk om inderdaad toerist te zijn in je eigen land! Mooie foto's. Xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Best leuk eens heen te gaan! Verder dan dit is er trouwens niet te doen hoor, dus zou er geen dagje voor plannen ;P

   Delete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥