Teddy coats are for cuddling 🐻

Ik was de laatste tijd niet meer zo actief op mijn blog als het gaat om fashion omdat het zó onhandig is de natuur in te gaan met stapels kleren, of je om te kleden in de auto (jep, that's me! :')). Dus hebben Jamie en ik ons voorgenomen vaker naar de stad te gaan om samen foto's te maken. Iets anders dan jullie van me gewend zijn, maar ik ben wel blij met de resultaten!
Coat: Primark     Top & Jeans: Vero Moda     Shoes: Bershka     Sunnies: Polette     Hat & Bag: H&M

Daar is hij weer, mijn favoriete jas! Hij is ook zo gemakkelijk te combineren. De trui vond ik bij Vero Moda, hij is lekker wat oversized. Ook het eerste exemplaar in mijn kast met een (losse) turtleneck! En streepjes, you can never go wrong with streepjes.
Natuurlijk ga ik nog veel de natuur in! Dat blijft toch iets wat ik het liefste doe en waar ik echt blij van wordt. Jullie kunnen binnenkort weer wat natuur foto's verwachten op de blog.
Wat vinden jullie van deze foto's?

7 comments:

 1. Wat een leuke outfit! Liefde voor je teddy jas <3

  ReplyDelete
 2. Wat een super leuke jas en foto's! Love it!

  ReplyDelete
 3. Je ziet er ZO leuk uit! Die laarsjes vind ik echt te gek. <3

  ReplyDelete
 4. Die eerste foto is leuk!

  ReplyDelete
 5. Super leuk! En ik herken de struggle van de stapel kleren die je mee moet nemen als je foto's gaat maken in het bos, haha. Vaak kleed ik me gewoon om in het bos en laat ik m'n moeder op de uitkijk staan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja dat kan inderdaad ook! Ik ben meestal alleen dus om dan gesnapt te worden tijdens het omkleden is al helemaal gênant haha! De laatste tijd doe ik gewoon telkens 1 outfit per keer of alleen het topje verwisselen :)

   Delete
 6. Aahh zo'n heerlijke jas! Zelf heb ik ook 'n teddy coat, en als je 'm aanhebt ben je inderdaad extra knuffelbaar :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥