Pink glasses

Ik ben een echte zonnebrillen fan en stiekem kun je wel zeggen dat ik een zonnebrillen tik heb. Als ik een leuke zie moet ik hem hebben! Vaak vind ik een bril ook net dat extra's aan een outfit geven. Zo vind ik dat ook bij brillen met gewone glazen. Ik waagde een gok en bestelde deze toffe roze bril.


Ik vind deze roze bril erg tof! Omdat hij een subtiel roze kleur heeft kun je hem eindeloos combineren en geeft hij net dat extra's aan een outfit. Nu moest ik wel erg wennen aan een bril omdat ik naast een zonnebril nooit een bril draag, maar hij zit zo fijn! Ben je een brillendrager en nog niet bekend met Polette? Dan raad ik het je zeker aan. De brillen zitten heel stevig en zijn heel mooi afgewerkt. 

Sinds kort kun je bij Polette elke bril transformeren tot zonnebril met getinte glazen of spiegelglazen in 7 verschillende kleuren, of glazen met een e-polette coating (een coating die je ogen beschermd tegen het schadelijke licht van je computer en telefoon). De mogelijkheden zijn dus eindeloos, waardoor je een bril helemaal kunt customizen tot de bril die perfect bij jou past. Ik ben stiekem al aan het kijken voor de perfecte zonnebril!

Deze foto's zijn trouwens gemaakt tijdens een weekendje weg in ons hotel in Rotterdam. Had je dat artikel al gezien?

7 comments:

 1. Wat een geweldige bril! Ik vind hem erg tof.
  Ik draag zo nu en dan een bril maar zou er graag eentje bij willen hebben om met diverse outfits te combineren. :)
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Gaaf!! Staat je super goed. Ik heb ook een 'clear' model maar durf hem niet zo goed te dragen haha!

  ReplyDelete
 3. Jaa die is zo leuk! Maar zonder sterkte dus?

  ReplyDelete
  Replies
  1. jup! Ik heb nog goeie oogjes van mezelf :) Maar wilde dit eens proberen!

   Delete
 4. Oh, jep... Ik ben een brillendrager! Die van jou ziet er super leuk uit, hij staat je goed hoor! ☺ ik hou ook heel veel van zonnebrillen en brillen! Zo leuk die dingetjes :). Mooie foto's ook! xxx

  ReplyDelete
 5. Ahh ik vind je bril echt mega leuk! En hoe mooi zijn de foto's ook, zo bij het raam, echt heel erg tof!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥