Is it summer already? Getting into the travel mood!

In de winter verlang je altijd naar iets wat nog zo ver weg lijkt: de zomer! Toen ik laatst een pakketje van Hunkemöller ontving kon ik al helemaal niet meer wachten. Ik ontving deze toffe blauwe bikini van de nieuwe Swimwear collectie. Tussen het klussen in ons huis door zijn we al plannen aan het maken voor onze volgende grote reis: Zuid Afrika. We hebben nog niets geboekt, maar het is al zeker dat we daar dit jaar heen gaan! Om hier even in weg te kunnen dromen heb ik een paar fijne inspiratie plaatjes gezocht. 
Bikini: Hunkemöller

Ik vind het heerlijk om internet af te struinen en te dagdromen over de reizen die ik weer zal gaan maken! Ik zie het al helemaal voor me: Na een dag op safari geweest te zijn nog even lekker in bikini relaxen aan het zwembad van de lodge. Heeeerlijk. 

Hunkemöller heeft nu al een aantal mooie bikini's online staan en in februari komt er een hele nieuwe Swimwear collectie online & in stores! Ga jij dit jaar al vroeg op vakantie of kun je gewoon niet wachten om nieuwe bikini's te shoppen? Hou Hunkemöller dan in de gaten. 
Ik ga nog even verder met dagdromen. Heb jij ook al reizen voor 2018 op de planning?

7 comments:

 1. Ohh heerlijk deze foto's krijg nu alweer zin om weg te gaan!

  ReplyDelete
 2. Aaaah al deze foto's laten het bij mij nog veel meer kriebelen om weer op reis te gaan. Helaas nog geen plannen :-(

  ReplyDelete
 3. Oh wat heerlijk zeg<3 Ik heb zeker nog wat mooie landen op mijn wishlist. Waarschijnlijk dit jaar in NL en Oostenrijk<3

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke bikini! En super leuk dat je naar Zuid Afrika gaat! Ik heb deze week vliegtickets geboekt naar Italië voor deze zomer <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. oooh italie <3 ik wil hier ook weer snel eens heen!

   Delete
 5. Stamp the dates on the logbook and keep it simply like you'd keep any business arrangement. https://www.ub-cool.com/

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥