- ̗̀ HAPPY 2018 ̖́-

HAPPY NEW YEAR!!

Hopelijk hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad! Ik heb genoten met vrienden: Spelletjes spelen, gezelligheid, lekkere hapjes, drankjes en vuurwerk. Klaar voor een nieuw jaar! In ieder geval een jaar waarin ik de volgende doelen wil behalen..


2018
Samenwonen: We zijn al meer dan een jaar bezig maar het begint nu echt af te komen!
Interieur: Omdat ik ga samenwonen zal interieur een belangrijke rol gaan spelen op mijn blog en Instagram. Hoe ik dit precies ga invullen moet ik nog even kijken, maar je zult er meer van gaan zien op de blog!
Reizen: Omdat vorig jaar het reizen stil heeft gelegen ivm het klussen in ons huis gaan we het er dit jaar hopelijk goed van nemen! Afrika staat in ieder geval hoog op het lijstje..
Inspiratie: Mijn inspiratie was in 2017 niet zoals het in 2016 was. Omdat ik niet zo veel heb meegemaakt qua uitjes en reizen merkte ik aan mezelf dat ik ook minder gemotiveerd was om nieuwe dingen te creëren en was mijn inspiratie niet zoals het was geweest. Daar komt hopelijk in 2018 verandering in!
Culinair/DIY: Ook hier zal ik meer mee bezig zijn omdat ik samen met mijn vriend een eigen huis heb. Wie weet ga ik leuke recepten delen en leuke kleine interieur DIY's. 

Eigenlijk heeft bijna alles te maken met het feit dat ik ga samenwonen in april. Dit omdat ik heel 2017 heb toegewerkt naar dit moment en het eindelijk bijna zo ver is! Mijn leven verandert hierdoor een beetje dus dit zal ik ook meenemen in de artikels die ik voor mijn blog ga maken. 
Hoe denken jullie over deze onderwerpen? Ik ben erg benieuwd!

2 comments:

  1. Jij ook een gelukkig en liefdevol 2018! X

    ReplyDelete
  2. I really hope that you have an amazing year!

    https://finddyourway.blogspot.pt/

    ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥