Green, greener, greenest


Groen, groener, groenst. Wat heeft het bos toch mooie kleuren in de winter. Deze donkergroene dennenbomen spelen in de winter een grote rol als het gaat over kleur in het bos. Mijn jurkje past er perfect bij! Het jurkje zagen jullie al in dit artikel, nu heb ik hem gecombineerd met mijn nieuwe jas. Coat: Primark     Dress: Vero Moda     Bag: Souvenir from Barcelona

Laatst ben ik naar Essen (Duitsland) geweest met twee vriendinnen. Daar zit de grootste Primark waar ik ooit ben geweest, dus met niets naar buiten komen kan haast niet :). Ik was eigenlijk op zoek naar een donkergroene harige jas maar werd verliefd op deze witte teddy coat. Jullie gaan hem nog veel vaker terug zien op de blog!

De nagellak die je ziet droeg ik tijdens Kerst. Jullie hadden deze foto misschien al gezien op Instagram. By far mijn meest favoriete nagellak! Maar ook by far de meest rotte nagellak om er af te halen. Die glitters.. aargh! Als ze daar eens iets op konden verzinnen? ;) 

6 comments:

 1. Wow het lijkt soms op de foto's die je naast elkaar zette alsof je twee keer in één foto stond, haha. Kei mooie nagellak trouwens!

  ReplyDelete
 2. hahah ik wou juist hetzelfde zeggen als Britt, maar supermooie foto's!

  ReplyDelete
 3. Hele leuke nagels! En ik vind dit outfitje zo leuk!

  ReplyDelete
 4. Die foto's met je mooi gelakte nagels is zo gaaf!

  ReplyDelete
 5. The blog was useful in knowing about book life.Excellent blog thanks for sharing the valuable information..it becomes easy to read and easily understand the information.Create you own project from us 3rd Year Ece Projects List

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥