A walk through Amsterdam

Amsterdam blijft een mooi decor voor foto's! De grachten, typische huisjes, stadse kruispunten en de verborgen pareltjes. Deze post bestaat uit een mix van verschillende plekjes die we vonden in Amsterdam. 


Blouse: Pull & Bear     Jeans: H&M     Shoes: Adidas     Bandana: Episode     Sunnies: Polette     Coats: Loavies (fluffy green) & one I found on the weekly market (biker)

De meeste foto's zijn gemaakt met mijn telefoon, zo veel gemakkelijker! Maar toch gaat er niets boven de kwaliteit van mijn camera. Het is alleen altijd zo'n gesjouw, maar meestal toch de moeite waard. 
Maak jij vaak foto's met je telefoon in plaats van je camera, die je vervolgens plaatst op je blog of social media?

5 comments:

 1. Heel mooie foto's! Ik maak alleen foto's met mijn mobiel, als ik mijn camera niet bij de hand heb. Die neem ik namelijk lang niet altijd mee. Welke mobiele telefoon heb jij? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ja is net zo gemakkelijk en vaak is de kwaliteit van telefoons ook prima. Ik heb de Samsung Galaxy S6, prima camera heeft hij maar verder ben ik er niet zo tevreden over haha (batterij die heel snel leeg gaat bijvoorbeeld).

   Delete
 2. Prachtige foto's! Amsterdam blijft heerlijk :) Xx

  ReplyDelete
 3. Ohhh Amsterdam is zo’n mooie stad!

  ReplyDelete
 4. Zelf gebruik ik meestal mijn camera. Op een of andere manier vind ik het moeilijker om met een mobiel, mooie foto's te trekken omdat ik mijn camera zo gewoon ben.

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥