Totally getting into the Christmas mood 🎄

De tijd van Sinterklaas is voorbij en we mogen eindelijk schaamteloos de kerstversiering van zolder halen, heerlijke kerstmuziek luisteren en helemaal in de sfeer komen. Ik houuu van alles wat met kerst te maken heeft. Vind het zo'n gezellige tijd van het jaar! En om helemaal in de sfeer te komen struin ik Pinterest af voor de leukste inspiratie. En die wilde ik eventjes met jullie delen.
Ik kan zo genieten van alle verlichting die rond kerst buiten te vinden is: straten, pleinen en tuinen, alles is versierd met lampjes. Brengt een hoop gezelligheid in de toch wel kille koude wintermaanden. Na kerst ben ik dan ook weer helemaal klaar met de winter. Maar hé, voor je het weet beginnen de krokussen weer te bloeien. 

4 comments:

 1. ik houuud echt van de zomer(vakantie), maar kerst komt ook wel echt dichtbij nummer 1. loveee <3

  ReplyDelete
 2. Dit zijn echt zulke fijne plaatjes!!!

  ReplyDelete
 3. IK vind het ook zo heerlijk om overal weer kerstverlichting te zien! Zeker aangezien het nu continu donker voelt... Xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja he! Gelukkig worden de dagen na kerst langzaam ook weer steeds langer licht :)

   Delete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥