SN❄W

Afgelopen vrijdag viel de eerste sneeuw in Brabant en de volgende dag ben ik meteen op pad gegaan om foto's te maken. Niet wetende dat het de volgende dag nog meer zou sneeuwen! Die foto's hebben jullie nog tegoed. Eerst deze foto's die ik zaterdag maakte, toen het al flink aan het dooien was.Jacket: Mango     Jeans: H&M     Top: The Sting     Hat: Primark     Christmas decoration: van Cranenbroek

Dit jaar ben ik al stiekem kerstspulletjes aan het inslaan voor volgend jaar, als ik mijn eigen kerstboom in mijn eigen huis op kan zetten. Hoe lief is dit vogeltje! Ik denk dat het een soort van natuurboom gaat worden, in ieder geval geen standaard kerstboom :). Dat wordt lekker sale shoppen na de kerst!
In deze outfit draag ik een nieuwe top. Je ziet het misschien niet zo goed, maar het is een donkergroen topje met glitters. Precies mijn favoriete kleur!

Komend weekend ga ik een weekendje weg met mijn vriend. Ik weet nog niet waarheen want het is een verassing, gekregen voor mijn verjaardag. Wil je weten waar ik heen ga? Houd dan mijn Instagram stories in de gaten :) 

9 comments:

 1. aah bij jullie was er al veel eerder sneeuw! bij ons kwam het echt zondag pas. wel genieten dit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa vrijdag al!! Heeerlijk he. Hopelijk krijgen we nog wat :)

   Delete
 2. Super mooie foto's! Ben benieuwd naar je foto's met nog meer sneeuw! ♥

  ReplyDelete
 3. <3333
  Hartjes voor deze mooie foto's!

  ReplyDelete
 4. Echt fantastisch deze foto´s!

  ReplyDelete
 5. Ahh zo leuk deze snowy photos! Ik hou van de sneeuw!! Je nieuwe top is echt een leuke kleur zeg!

  ReplyDelete
 6. Ohh, wat een mooie foto's! De sneeuw is zo zo zo prachtig ☺

  ReplyDelete
 7. Wat heb je mooie foto's gemaakt, de sneeuw was zo fijn <3

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥