Magical winter forests

De winter heeft iets magisch, vooral in de maand december. De enige kleur die dan nog in de bossen te vinden is, is van het mos en de naaldbomen. Juist deze kleur is mijn lievelings kleur: diepe donkergroene kleurtjes met soms een grijs/blauwe toon. Ik ben verliefd op het winterbos!Dress: Vero Moda     Shoes: Dr. Martens

Zoals je misschien ziet in sommige foto's: Het vroor. En hard! Ik had het ijskoud, maar alles voor de foto's, hihi. Herken je dat? Ondanks de kou leverde het wel hele mooie plaatjes op! Alle takjes/blaadjes met een bevroren randje. Prachtig! 
Al een tijdje (vanaf het voorjaar al??) was ik op zoek naar jurkjes met van die leuke froezels aan de onderkant. Al een paar jurkjes gespot en thuis gehad maar ze waren te kort. Nu vond ik deze laatst bij Vero Moda en ook nog eens in mijn meest favoriete kleur! Heel blij mee :).

Afgelopen weekend ben ik met mijn vriend een weekendje naar Rotterdam geweest! Het was een verassing, pas toen we een waterbus namen richting Rotterdam wist ik het. Super leuk! We hadden het ook echt nodig, vooral mijn vriend. Het enige waar hij nog mee bezig is, is het klussen in ons huis. Eindelijk even vrij en leuke dingen doen samen! We hebben de echte toerist uit gehangen. Binnenkort meer hierover!

8 comments:

 1. zo mooi die plekjes met al dat mos! heel tof jurkje ook <3

  ReplyDelete
 2. Super leuk jurkje, staat je goed!

  ReplyDelete
 3. Die 2 laatste foto's<3333

  ReplyDelete
 4. Heeft inderdaad mooie plaatjes opgeleverd! Jurkje staat je prachtig en al helemaal bij de kleuren van het bos! <3

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥