Let's go seek adventures!

Zoals jullie weten hou ik van avontuurtjes (obviously), maar helaas is mijn leven het laatste jaar niet zo avontuurlijk. We zijn nu al een jaar (!) bezig met het klussen in ons huis, maar het einde komt nu echt in zicht! Als we samenwonen, kan ik ook echt niet wachten om eindelijk weer op reis te gaan. Maar voor nu is het kleine avontuurtjes opzoeken in eigen land.


We hadden zelf nooit verwacht dat het zo lang zou duren met ons huis, maar het is straks wel helemaal af! En ook helemaal zoals we in gedachten hadden. Ondertussen ga ik er lekker op uit in mijn vrije tijd: lekker naar de bossen of dagjes weg naar de stad of iets dergelijks. Zoals ik bij deze foto's deed: even het roadtrip gevoel opzoeken in de bossen bij mij in de buurt. Want een avontuur ligt altijd om de hoek, hoe groot of klein ze ook zijn. :)

Deze foto's zijn zoals jullie zien nog van de herfst, inmiddels heb ik al heel veel foto's in de sneeuw kunnen maken afgelopen weekend! Zo mooi hoe alles in een magisch wereldje verandert. Op Instagram kun je al wat fototjes zien. De foto's zullen deze week online komen! Hebben jullie ook veel sneeuw gehad?

12 comments:

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥