❆ Don't eat the yellow snow! ❆

Waaaaauw, ik heb volgens mij nog nooit zoveel sneeuw gezien in 4 dagen tijd! Wat was het mooi. Lucky me, ik heb alle flinke sneeuwbuien die Nederland heeft gehad mee mogen maken. De meeste mensen vinden het maar niets maar ik kan hier zo erg van genieten!
De sneeuw maakt alles wit en dat maakt alles zo vredig en rustig! Als je naar buiten gaat met een flinke pak sneeuw op de grond lijkt alles zo veel stiller. Het heerlijke geluid van krakende sneeuw als je de eerste bent die voetstappen op de paden maakt. Alles lijkt op een sprookje, het landschap lijkt totaal niet meer op hoe het er zonder sneeuw uit ziet. Heerlijk! Het enige nadeel is dat het glad en koud is, maar omdat het zo weinig voor komt maakt dat ook helemaal niets meer uit..

Na het maken van deze foto's (eigenlijk waren we nog niet klaar..) kwam mijn droomauto voorbij gereden! Hoe tof is hij? Ik zie mezelf er al de tofste roadtrips mee maken met daktent en alles er op en er aan. Helaas reed hij precies door het bovenstaande pad heen waardoor het plaatje een beetje verpest werd.. gelukkig hadden we de foto's nog ;)
Kun jij ook zo genieten van sneeuw?

10 comments:

 1. Ik kan zeker erg genieten van de sneeuw<3

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtige foto's!

  ReplyDelete
 3. Prachtige foto's weer :D En ik dacht even dat het gewoon jouw auto was haha, hoe cool zou dat zijn?

  ReplyDelete
 4. Super prachtige foto's weer! Ik kan erg genieten van de sneeuw, maar er ook echt wel een hekel aan hebben, hahah.

  ReplyDelete
 5. Ahh ik hou ook zo van de sneeuw! Prachtige foto's weer, echt een hele fijne sfeer hebben ze zeg!

  ReplyDelete
 6. Ik ben echt weer aan het wegdromen bij je foto's, stiekem hoop ik op een witte kerst. :)

  ReplyDelete
 7. Oh wat een prachtige foto's <3

  ReplyDelete
 8. Super mooie foto's weer, ik hou zo veel meer van bossen alleen al door jouw foto's :D En die titel van je blogpost is echt om van te gieren, hahaha

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha! Super leuk om te horen dat ik je zo enthousiast maak over de natuur!! :) :)

   Delete
 9. Hele mooie foto's!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥