The beauty of fake

De meeste van jullie weten waarschijnlijk al dat ik een tattoo heb, en stiekem denk ik er regelmatig over na om er weer eentje te nemen. Wat je nu vaak ziet zijn botanische tattoo's. Heel realistisch zoals op deze foto, maar ook subtiel in het zwart zoals deze (oke, niet op die plek, maar het plaatje is zo mooi:)). Er zijn veel fake tattoo's, maar zo mooi als deze?
Fake tattoo: Fringed.nl

De tattoo's komen van Fringed.nl en blijven ongeveer 3 dagen zitten als je er voorzichtig mee onder de douche gaat ;). Ik kreeg al veel reacties van mensen die dachten dat het een echte was, hihi. Maar ooit zou ik zeker zo'n tattoo willen nemen. Misschien sneller dan ik nu denk ;). Hou jij van tattoo's of heb je zelf ook een tattoo?

11 comments:

 1. Oeh, dat maantje! �� Ik vind van die kleine, subtiele tattoos echt super leuk, deze zijn mooi. Vind het takje je trouwens heel mooi staan!

  ReplyDelete
 2. Richard20.11.17

  Nee. Heb geen tattoo en zal er ook geen nemen. Wie zegt dat wat je nu mooi vind straks ook nog mooi vindt! Kijk eens naar de kleding die je 10 jaar terug droeg! Toen vond je het prachtig!!!! Ik heb twee piercings; die blijven net zo lang zitten tot ik ze niet meer mooi vind!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Maar daar kies je toch zelf voor? Ik heb een tattoo en ben er nog steeds super super blij mee, denk ook niet dat dit gaat veranderen. Maar ik merk dat jij echt tegen tattoo's bent, dat kan, maar wat iedereen verder met haar of zijn lichaam doet moet iedereen toch zelf weten :)

   Delete
 3. Ja heel erg mooi! Ik heb een kleine tattoo op mijn voet, het teken van mijn sterrenbeeld dat tevens ook nog eens staat voor mijn familie!

  ReplyDelete
 4. Heel mooi! Ik weet niet of ik ooit een tattoo wil laten zetten. Vooral subtiele, 'eenvoudige' tattoos vind ik heel mooi :)

  ReplyDelete
 5. zo'n maantje vind ik erg leuk! ik houd niet echt van tattoos, maar dit is nog wel te doen haha :)

  ReplyDelete
 6. Heel gaaf om een tijdelijke tattoo te hebben! Een echte zou ik niet willen haha :)

  ReplyDelete
 7. Ohh zo mooi! Dan kan je makkelijk even "op de proef", hihi, want een tattoo is toch wel errrg permanent. Maar zulke subtiele tattoos (met een mooie betekenis erachter) vind ik toch wel heel mooi.

  ReplyDelete
 8. Ooh heel leuk! En handig om zo even "uit te proberen"! Xx

  ReplyDelete
 9. Allemaal zo mooi! Ik ben heel benieuwd geworden naar je echte tattoo, ga snel je artikel daarover lezen:-)
  Liefs

  ReplyDelete
 10. Oh wat schattig, vooral met die botanische plaatjes!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥