Strolling around in (my nametown✌️) Zutphen

Op mijn verjaardag ben ik samen met mijn vriend een dagje naar Zutphen gegaan. In Zutphen zit namelijk woonwinkel Eijerkamp, waar we inspiratie op hebben gedaan en een eettafel en stoelen hebben gekocht! Saai uitstapje op je verjaardag? Nee, ik vind het namelijk heerlijk om rond te lopen in fijne woonwinkels. Daarna zijn we nog even de stad in gegaan en deze stad heeft me echt verrast!
Sweater: C&A     Jeans & Newsboycap: H&M     Shoes: Dr. Martens     Necklace: Etsy     Watch: Renard

Ik was nog nooit naar Zutphen geweest, ondanks mijn achternaam ;) De hoogste tijd dus! Het is een klein stadje met prachtige gebouwen. Overal zijn oud Hollandse huisjes te vinden en er is zelfs wat delen van een kasteel te vinden. Ook zijn er veel kerken en in 1 kerk bevind zich een bibliotheek. Helaas was deze niet open op zondag. We hebben er wat rondgelopen en dronken warme chocolademelk op deze best wel frisse herfstdag. Verliefd op mijn nieuwe zachte trui en de oude auto in een prachtige groene kleur die we tegen kwamen. 
Ben jij wel eens in Zutphen geweest?

4 comments:

 1. Ik ben, voor zover ik weet, ook nog nooit in Zutphen geweest. Het ziet er wel erg mooi uit op je foto's! Dat kan natuurlijk ook komen, doordat jouw foto's er altijd mooi uitzien ❤️

  ReplyDelete
 2. Ben nog nooit in Zutphen geweest. Afgelopen zomer zou ik daar wel een dagje naar toe gaan, maar dat is niet doorgegaan. Staat dus zeker nog wel op de planning! Wel goed om te weten dat ik dan niet op een zondag moet gaan, haha. :) Leuk dat jullie samen daar op je verjaardag naar toe zijn gegaan! Vind jouw trui echt super tof trouwens. Oeeee en leuk dat jullie een eettafel en stoelen hebben gekocht! Zijn dat die stoelen die ik op je story voorbij heb zien komen? Hihi, zo ja: ze zijn tof!

  ReplyDelete
 3. Ohh wat een leuke stad en wat een mooie plaatjes weer :) Je past perfect in de omgeving ;)

  ReplyDelete
 4. Ohh zutphen is zo leuk! Hihi, dat je er nog nooit geweest was! Mega leuke foto's!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥