Happy 5 years of blogging! ⚡

Jaaaah mijn blog bestaat alweer 5 jaar! 5 jaar.. wat gaat de tijd snel! Ik kan nu wel een throwback naar de afgelopen 5 jaar maken of iets wat daar op lijkt, maar al mijn artikelen zijn terug te vinden in mijn blog archief wat je aan de rechter kant van mijn blog kunt vinden. Lekker simpel, haha! Deze foto's maakte ik op Bedaf, een prachtig natuurgebied bij mij in de buurt..
Top: Vero Moda     Cap & Jeans: H&M

Nu ik het toch over dat blog archief heb kan ik het zelf niet laten terug te blikken op oude artikelen van mijn blog die toen nog '24 Hours Of Fashion' heette. Wat ben ik blij trouwens, met de huidige naam van mijn blog! Mijn blog bestaat echt niet meer uit alleen maar fashion en ik denk al helemaal niet meer 24u per dag aan kleding. Thank god haha, heb wel wat andere dingen aan mijn hoofd! 
Nu ik terug kijk naar mijn oude artikels en de reacties lees, zie ik dat heel veel mensen die toen veel reageerde op mijn blog, zelf al een hele tijd niet meer bloggen. Heb ik toch mooi volgehouden, die 5 jaar! En nog steeds met veel plezier :) 

Wat kunnen jullie komend jaar verwachten op mijn blog?
Zoals jullie allemaal weten ben ik al een hele tijd bezig met ons huis, waar we nog steeds in aan het klussen zijn. Alles doen we zelf dus het duurt nu eenmaal wat langer. Ik ben gek op interieur dus dit is zeker iets waar jullie meer van gaan zien komend jaar! 
Ook blijf ik nog lekker veel fotograferen in de natuur met een fashionable twist.
Ook zullen we, als ons huis af is, eindelijk weer eens gaan reizen! Onze laatste reis was Thailand. Tjonge, wat is dat lang geleden. Heb inmiddels ook een enorme reislust opgebouwd en kan ècht niet wachten tot ik weer kan. 
Kortom, genoeg dingen om over te bloggen! Op naar het 6e jaar :)

5 comments:

 1. Gielios5.11.17

  Proficiat!

  ReplyDelete
 2. Yay, gefeliciteerd! Ik ben wel een van die bloggers die nog steeds bestaat haha 😋

  ReplyDelete
 3. Nog gefeliciteerd! Ik hoop dat ik ook nog heel lang blijf bloggen (ben natuurlijk pas net begonnen). Als ik soms oudere artikelen lees op blogs, valt het me wel inderdaad op dat de meeste mensen die toentertijd reageerde met bloglinks, nu bijna allemaal geen blog meer hebben.

  ReplyDelete
 4. Madre mía, zo lang!!! Ik volg je blog ook alweer een hele tijd volgens mij, maar vijf jaar zeker niet. Ik vind dat je echt bijzonder mooie foto's maakt en super leuk schrijft, dus keep on going..! ❁ ❁ ❁ I love it :-)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥