Favorite photography on aluminum

Al een tijdje denk ik er aan om iets van mijn fotografie af te laten drukken. Toen ik een mailtje kreeg van Zor.com wist ik meteen welke foto ik zou gaan gebruiken. Als je veel met fotografie bezig bent heb je af en toe van die foto's waar je toch wel een beetje trots op bent. Zo ben ik dat op deze foto. De sfeer, kleurtjes en de kwaliteit. Deze foto mag van mij gezien worden!


Foto op aluminium: Zor.com 

Deze foto van mijn tattoo naast een echte veer laat veel van mijn fotografie zien, mijn stijl en van mijzelf. Toen ik deze foto op aluminium thuis kreeg was ik blij! Wel viel hij een stuk groter uit dan ik voor ogen had maar de foto komt helemaal tot zijn recht op dit mooie materiaal. 
Ik heb hier een hoekje gecreëerd met wat bij elkaar geraapte spulletjes, ik heb namelijk geen plek in mijn eigen kamer om deze foto op te hangen of ergens neer te zetten. Ik kan dan ook niet wachten tot ik een eigen fotomuur in ons huis kan maken vol foto's van mijn fotografie, ons samen en onze reizen. 
Heb jij een fotowall met je favoriete foto's?

10 comments:

 1. ah prachtig plaatje! fijn om er nu naar te kijken als het ergens staat/ hangt. een fotomuur is echt tof!

  ReplyDelete
 2. Heel mooi zeg! Vond het al een mooie foto, maar heel gaaf dat het nu in je huis staat/hangt. Snap heel goed dat je hier trots op bent :)

  ReplyDelete
 3. Oeh wat is die gaaf zeg!! (Staat vast mooi bij je bijtje in een bakje ;))

  ReplyDelete
 4. Wauw, echt heel mooi! Van zulke plaatjes word ik blij :)

  ReplyDelete
 5. Oh wauw, wat een prachtige foto<3

  ReplyDelete
 6. Amai dat ziet er echt zo mooi uit!

  ReplyDelete
 7. Wauw dit is zo mooi! En zeker met de foto's die jij maakt <3 <3 <3

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥