Autumn warms up the forest during these cold days

Het wordt steeds kouder maar de kleurtjes in het bos worden steeds warmer. Zo mooi dat de natuur zo mooi kan veranderen als het kouder wordt! Hoe een simpel groen blaadje in zulke mooie kleurtjes kan veranderen. Oktober en november laten me dit jaar weer zien dat het toch wel een van mijn favoriete maanden zijn qua natuur. 
Een van mijn veel gemaakte foutjes tijdens het fotograferen: Check mijn kontzak ;) Lensdop spotted! Hihi. Wat vinden jullie van deze heerlijke sjaal? Ik vond hem bij de Bershka en had hem totaaaal niet nodig, maar wilde hem zo graag hebben. Okergeel: de allerleukste kleur van dit modeseizoen! En het past perfect bij de kleur van de herfst. 

In oktober was het heerlijk om in de avonden nog even te kunnen wandelen. Mijn vriend had na al het klussen in ons huis ook even tijd om op zondag avond lekker te gaan wandelen. Helaas gaat dat nu niet meer, het wordt zo snel donker!
Wat betreft ons huis: dit jaar verhuizen gaan we niet halen. Maar bereid je voor op een hele hoop interieur geweld begin 2018! Kan echt niet wachten. Ik zou eigenlijk een artikel moeten maken over ons huis, of niet? Jullie zijn totaal nog niet op de hoogte van de vorderingen buiten de Insta-stories die ik af en toe op Instagram plaats! Wat vinden jullie?

15 comments:

 1. Wat een prachtige foto's weer! Enne die lensdop was me niet eens opgevallen haha, tot ik het las!

  ReplyDelete
 2. Wauw wat een prachtige foto's! Je hebt echt talent.
  Mooi dat bokeh effect. <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 3. Wat een fijne foto's! Ben het helemaal met je eens dat de herfst maanden prachtig zijn in de natuur <3

  ReplyDelete
 4. Echt geweldige foto's<3 Kan er echt van genieten.

  ReplyDelete
 5. Deze foto's zijn zo bijzonder <3 Echt heel arty en kunstzinnig <3

  ReplyDelete
 6. Heel leuk, dat van die lensdop is echt TE herkenbaar. Mooie foto's ook weer, heerlijk herfstig!

  ReplyDelete
 7. haha zo herkenbaar van die lensdop, ik doe dat ook. Mooie foto's van jullie. De herfst is ook één van mijn favoriete seizoenen.

  ReplyDelete
 8. echt zo fijn deze herfstkleuren inderdaad! ik wil ook snel weer naar het bos. hele mooie, toffe foto's! <3

  ReplyDelete
 9. Wat een toffe foto's zo met die bladeren close-up, heel leuk!
  Ik houd van de herfst om lekker met de hond door de bossen te wandelen ;D

  ReplyDelete
 10. Prachtige foto's, dat bokeh effect blijft mooi. Helemaal met al die mooie herfstkleuren in het bos, love it!

  ReplyDelete
 11. Ahh wat een prachtige herfstkleuren! hihi, ik heb ook altijd m'n lensdop in mijn kontzak ;)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥