The beauty of Indian Summer

Jullie zagen in deze post al meer foto's van deze magische plek. In dit artikel de rest van de foto's, meer op fotografie gericht. Wat is de heide toch mooi tijdens Indian Summer (nazomer). Toen ik deze foto's maakte had de heide nog net een paar struikjes met paarse bloemetjes. De bij op bovenstaande foto genoot er ook nog volop van!

De camera die ik hier vast heb is de oude spiegelreflex camera van mijn ouders. Ik zit hier stiekem op te azen, ik wil hem zo graag hebben! Misschien dat ik eens wat fotorolletjes ga kopen en er mee ga experimenteren. Analoge foto's zijn toch de aller mooiste! Ik ga proberen vaker naar deze plek te gaan (Bedafse Bergen) om meer foto's te maken. Zonde dat ik er geen gebruik van maak, het is namelijk maar 10 minuutjes rijden!

2 comments:

  1. jaa analoge foto's <3 en prachtige foto's! hou er echt van. dat zonnetje, dat beetje heide. <33

    ReplyDelete
  2. Prachtige foto's weer! En ja de heide is prachtig ja :D

    ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥