Nazomer ❤

Op Instagram zag je al een aantal foto's van deze plek voorbij komen, nu wil ik ze graag allemaal aan jullie laten zien! Op ongeveer 10 minuutjes rijden kom ik uit op deze prachtige plek. Het heeft mooie heide, een naaldenbos, hoge bergen en zand, heeeel veel zand. En rond deze tijd van het jaar zijn de mooiste zonsondergangen te vinden. Oh wat hou ik van de nazomer!


Top: Vintage    Jeans: H&M

De top die ik draag is vintage. Ik was van plan eens bij een (rommel)markt te gaan staan met al mijn kleding en zij bracht een grote koffer vol kleding van haar en mijn oom om deze ook te kunnen verkopen. Daar zat dit leuke mesh topje tussen, en laat dat nu net weer helemaal in trend zijn! Met de broek heb ik een haat-liefde verhouding. Hij ziet er super tof en ook een beetje vintage uit, maar hij zit niet zo lekker. Maar ach, dat herkennen jullie ook vast met een aantal van jullie kledingstukken :) 

2 comments:

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥