It was my birthday weekend! 🎈

Joehoe, ik ben weer een jaartje ouder! 26 jaar.. I'm getting old! Gister was ik jarig, en daar horen ook een beetje feestelijke foto's bij. Eigenlijk zou deze post gister online gekomen zijn maar echt helemaal vergeten.. haha! Deze foto's zijn genomen op de laatste warme dag van dit jaar, toen het 24 graden was. Hoe kan het, midden in oktober! Ook draag ik in deze outfit wat nieuwe items waar ik mega blij mee ben!


Top: About You     Jeans & Cap: H&M

De trui had ik al een hele tijd op het oog. Ik vond hem op een website die voor mij nog helemaal onbekend was. Nu heb ik even gewacht met het aanschaffen van de trui omdat ik de prijs iets aan de hoge kant vond, totdat er opeens 40% korting op het schermpje verscheen. Bleek de trui van die nieuwe webshop te zijn waar we op Instagram, tv en radio mee dood gegooid worden, haha! Met een mooie openingskorting. Score!! Het petje is ook nieuw, deze trend zie je de laatste tijd heel veel voorbij komen. I like it! Wat vinden jullie? 

Afgelopen 3 dagen stonden in het teken van mijn verjaardag: Vrijdag familie, zaterdag vrienden en zondag samen met mijn vriend een dagje naar Eijerkamp, een woonwinkel in mijn nametown Zutphen. We hebben de eettafel en eetstoelen gekocht, zo blij mee! Kijk Instastories voor onze keuzes. Daarna zijn we nog even Zutphen in geweest (wat een praaachtige stad!) en 's avonds zijn we gaan uit eten. Een heel fijn verjaardagsweekend! Van mijn vriend heb ik een weekendje weg gekregen wat we in december gaan doen, ben heel benieuwd waar we heen gaan want dat is natuurlijk een verassing :)

8 comments:

 1. aah heel leuk truitje is het! wordt heel blij van deze foto's <3

  ReplyDelete
 2. Alsnog gefeliciteerd en ik vind je top echt heel erg leuk!

  ReplyDelete
 3. Aaaahh nog gefeliciteerd! En echt, wat een meeega leuke foto's! Hihi, ik zie inderdaad echt overal reclame voor about you, maar hey, wel gewoon een superleuke top! <3

  ReplyDelete
 4. Super leuke foto's! Nog gefeliciteerd:)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥