Green forest corners

Ik liep weer eens door het bos, op zoek naar mooie plekjes. Toen kwam ik dit kleine plekje tegen. Oude boomstronken, bedekt met mos en een stel mooie varens er omheen. Ook het zonlicht stond precies goed. Heerlijk, dit soort plekjes! Deze foto's zijn gemaakt toen het nog wat warmer was. Ik hoop zo op nog mooie nazomerse dagen! Al is dat haast niet voor te stellen met dit regenachtige weer ;)

Top: Vero Moda     Skirt and Hat: H&M

Wat vinden jullie van de belle sleeve trend? Ik hou er van! Heerlijk, zulke wijde mouwen. Toen ik van dit stukje bos weer terug liep naar mijn auto kwam ik 2 oude vrouwen tegen. We maakte een klein praatje en ze vertelde dat ze ook zo konden genieten van het bos, het zonlicht en de paddenstoeltjes die tevoorschijn kwamen. Leuk om te horen dat mensen zo kunnen genieten van de kleine dingen :) Maak jij ook graag een boswandeling?

4 comments:

 1. heel mooi die mouwtjes ja! super leuk rokje ook en heerlijk dat groen. i miss it!

  ReplyDelete
 2. Ik hou van mooie herfstdagen waar de zon schijnt en je toch een briesje wind hebt, omdat het herfst is. Alle mooie kleuren komen weer tevoorschijn! Je rokje vind ik erg leuk!

  ReplyDelete
 3. Mooie look! Je rokje is geweldig!

  ReplyDelete
 4. Oh die rok vind ik zo tof! De zomer is zo snel voorbij gegaan.. Maar daar de herfst worden die boswandeling nog mooier!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥