Fall in the city 🍁

Laatst sprak ik met Jamie af in Den Bosch voor een heeeerlijke high tea bij Yoghurt Barn om onze verjaardagen te vieren. Eind oktober wordt ik weer een jaartje ouder. Yep, ik wordt nu echt oud.. (26! :O) maar dat weerhoud me niet om kinderkleding te kopen. Haha, ja! Ik draag in deze outfit een item wat van de kinderafdeling komt.. 
Top: Shoeby     Jeans: Monki     Boots: Dr. Martens     Cap: borrowed from Jamie     Scarf: Bershka     Jacket: Mango

Wat was het mooi in de stad! Elke keer als ik Den Bosch bezoek verbaast de stad me weer. We vonden in de smalle straatjes een prachtig stukje herfst. Kijk die kleurtjes!! Ik moet deze stad vaker bezoeken. Gelukkig woon ik maar op 30 minuutjes rijden van de stad af :). 

Ohja, terug naar de kleding. Het topje is namelijk in maatje 176. De verkoopster droeg hem en ik vind hem tussen de kinderkleding. Door het rekbare stofje pas ik hem gemakkelijk (normaal draag ik maat S). Shoeby heeft serieus leuke kinderkleding, wie weet is het het waard vaker bij de kleinere maatjes rond te neuzen! Het petje was eerst niet echt mijn ding maar hoe vaker ik hem zag, hoe leuker ik hem vond. Ik besloot na het dragen van Jamie's petje er zelf een aan te schaffen. Jullie zullen hem binnenkort terug zien op de blog! Al is niet iedereen het met mijn aankoop eens: Mijn zusje noemde het een Bonnie st. Clair pet en mijn vriend een gay petje. Bedankt jongens, jullie hebben er gewoon geen verstand van :P. 

15 comments:

 1. girl you look smart
  http://www.melodyjacob.com

  ReplyDelete
 2. Den Bosch is een mooie stad! Ik wil graag daar komen :)

  ReplyDelete
 3. Wat een prachtige stad is het toch ook he! en wat een mooie outfit, het zwarte jasje en de pet staan je erg goed!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel :) Dat is het zeker! Elk hoekje heeft weer iets :)

   Delete
 4. Ah zo leuk om mijn stadje door andere ogen te zien :D Superleuk shirtje ook!

  ReplyDelete
 5. Ahh is gewoon een heel leuk shirtje, ik vind 'm zelfs mega leuk eigenlijk :) Hoe tof is dat petje ook!?

  ReplyDelete
 6. aah zo blij deze foto's! heel leuk topje! geluk dat je die eigenlijk nog past :) x

  ReplyDelete
 7. Wat sta je er stralend op! Den Bosch is een geweldige stad, ben er gek op <3
  En wat een geweldig shirtje, zo leuk dat je hem hebt gevonden bij de kinderkleding!
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi ja iedereen kijkt er raar van op als ik het zeg maar vond hem ook zo leuk! En totaal niet kinderlijk :)

   Delete
 8. Ik vind dit soort petjes dus echt zo leuk!

  ReplyDelete
 9. wat een super leuke en blije foto's! Ik vind je trui echt heel erg tof met al die kleurtjes :-)

  ReplyDelete
 10. Van de kinderafdeling? Hoe leuk is dat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jhaa! Haha, nooit verwacht dat ik die maat nog ooit zou dragen ;P

   Delete
 11. Wat een leuke outfit! Love it! Prachtige foto's ook :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥