Dutch Islands: Vlieland

Dutch Islands.. dat klinkt toch super tof? Bij het woordje eilanden denk ik meteen aan palmboompjes, witte stranden en tropische temperatuurtjes. Ik sta er eigenlijk nooit bij stil dat Nederland ook zijn eigen eilandjes heeft. En wat zijn ze mooi! Niet met palmbomen en tropische temperatuurtjes, wel met prachtige Nederlandse landschappen, mooie vuurtorens en meer. Het is al een tijdje geleden dat ik hier geweest ben, maar wilde deze foto's nog graag met jullie delen..


Van Staatsbosbeheer mocht ik begin september een weekendje naar Vlieland om op het natuurkampeerterrein van Staatsbosbeheer te verblijven en te genieten van het festival 'Into The Great Wide Open'. En wat was het een gaaf weekend. De sfeer, het weer, de natuur en ook de rust die het eiland gaf. Als Brabander is dit een totaal andere omgeving aan de andere kant van het land. Ik zie bijvoorbeeld nooit de zee in Nederland, dus dit gaf me echt een vakantiegevoel. Het was heerlijk! En nu is het nog nagenieten met deze fijne foto's.
Ben jij wel eens naar Vlieland of een ander eiland van Nederland geweest?

11 comments:

 1. ik ben wel eens naar texel geweest, maar zooo koud! mooi eiland wel!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah ja het waait er lekker over het eiland heen! Texel staat ook nog zeker op mijn lijstje :)

   Delete
 2. Wauw, echt super mooie foto's! Vlieland lijkt me echt een bezoekje waard.

  ReplyDelete
 3. Prachtig. Ik vind het stiekem zelfs best een kwalijke zaak dat ik in mijn hele leven nog nooit op ÊÊn van die Dutch Islands geweest ben!

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Ik ben heel vaak op Vlieland geweest, dan kampeerde ik op de andere camping, camping 'Stortemelk'. Heel gaaf om deze foto's te zien en wat leuk dat je naar Into The Great Wide Open bent geweest!

  ReplyDelete
 6. Vlieland is zo mooi. Ik kom vaak naar Zeeland omdat dichtbij is, ook naar Utrecht omdat ik familie daar heb. Ik heb nog nooit naar Vriesland gegaan en dat is mijn grote wens.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lekker doen!! Gelukkig kun je zo met de auto overal heen :)

   Delete
 7. Lijkt me echt een leuke plek. Hoogtijd om de noorderburen eens te bezoeken!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥