GESLOTEN - Personal name bracelet + winactie!

Zilveren sieraden zijn een must voor mij, dit omdat ik een hekel heb aan verkleurende en kleur afgevende sieraden. Toen Names4ever me vroeg een samenwerking met ze aan te gaan was ik erg enthousiast. Dit omdat ze volop zilveren sieraden verkopen! En het leuke is dat ik ook iemand van jullie blij mag maken met een gepersonaliseerd armbandje :)
Name bracelet: Names4ever     Rings: Bali souvenir, Wiezewasjes, from the market     Silver bracelets: Old ones from myself and my mom

Dit armbandje komt van de Infinity lijn. Daar vindt je verschillende soorten infinity tekentjes verwerkt in een armbandje, ketting of hangertje. Ik ben gegaan voor het kleinste infinity tekentje, omdat ik niet zo hou van grote opvallende sieraden. En deze past perfect bij mijn andere zilveren sieraden! 
Wil jij ook zo'n infinity armbandje van 925 zilver met je eigen naam (of net wat je wilt!) winnen? Daar hoef je alleen het volgende voor te doen:
- Volg me op Instagram (@marionvanzutphen)
- Tag onder de foto over dit artikel tenminste 1 vriend(in) die dit ook zouden willen winnen. 

Op 15 september maak ik de winnaar bekend op mijn Instagram account.
Fijn weekend!

2 comments:

  1. Ah leuk hoor! Hele mooie foto's ook. Ik kom al om in de zilveren sieraden dus ik sla de winactie even over haha!

    ReplyDelete
  2. Gepersonaliseerde sieraden zijn altijd leuk!

    ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥