New beauty's

Weer een nieuwe outfit post, vol met nieuwe items! Al een tijdje ben ik op zoek naar een paar goede witte sneakers. Ik had er al wat, maar deze keer wilde ik voor een goed merk gaan. Sneakers waar ik een hele dag op kan lopen. En ik heb ze gevonden! Benieuwd naar mijn nieuwe aanwinst? Kijk dan snel verder!
Sneakers: Adidas, via OTTO     Sunnies: Polette     Top: Vero Moda     Jeans: H&M

Ik ben gegaan voor Adidas Stan Smith! Dit model met de klittenbandjes vind ik zo stoer. Daarnaast kun je deze sneaker eindeloos combineren. Ik vond ze bij OTTO. Ze waren te vinden bij de herenschoenen, maar dit model is zowel voor heren als vrouwen. Ik heb er gelijk deze fijne sneaker sokken bij besteld met een anti slip randje zodat ze niet afzakken. Nu proberen deze beauty's ook echt wit te houden :)
En wat vinden jullie van de rest van de look? Het topje vond ik bij Vero Moda, deze winkel hangt vol met topjes met zulke mouwen. Love it! Ook mijn zonnebril is nieuw en is van Polette. Ik moest er even aan wennen maar vind de cateye trend stiekem wel erg tof. Hopelijk kan hij nog veel gedragen worden deze (na)zomer!

Afgelopen weekend ben ik een weekendje naar Vlieland geweest, naar Into the Great Wide Open festival. Ik mocht hier met een vriendin heen van Staatsbosbeheer, en sliepen op een camping die zij beheren. Als je me op Instagram (stories) hebt gevolgd heb je er al een hoop van mee gekregen! Ook ben ik vannacht gaan slapen bovenop mijn auto.. Ook hier zie je meer over op mijn Insta stories als je binnen nu en een dag kijkt, hihi. Zoveel leuke dingen afgelopen weekend! Heel snel meer hier over!

5 comments:

 1. Super gaaf je sneakers! Dat vleugje groen vind ik heel erg tof!
  En wat gaaf dat je naar een festival op Vlieland bent geweest <3
  Liefs,
  EVelien

  ReplyDelete
 2. Héle leuke outfit en je nieuwe sneakers passen er helemaal top bij!

  ReplyDelete
 3. Ahh wat een leuke sneakers! Zelf heb ik ook stan smiths, ze zitten zooooo lekker! Ik vind je hele outfit superleuk trouwens!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ze zitten heeeerlijk, heb ze niet eens in hoeven lopen :)

   Delete
 4. Echt een leuk model van Adidas!!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥