Love will save us all

Een van de fijnste tijden van het jaar is aangebroken: Indian summer. Het is zo fijn dat als de zomer op zijn eind komt, er af en toe nog dagen zijn dat het heerlijk weer is terwijl de natuur de eerste signalen van de herfst laten zien. Deze outfit vind ik hier perfect bij passen.Top: The Sting     Skirt: Bershka     Sneakers: Adidas (via OTTO)

De tekst op het shirtje vind ik zo leuk en helemaal waar. Ook weer iets wat bij indian summer past. Zo veel liefde voor deze tijd van het jaar! De rok heb ik al een tijdje maar eigenlijk draag ik hem pas sinds kort. Waarom? Geen idee! Want deze beauty mag echt wel gezien worden. Het liefst blijf ik er rondjes mee draaien :) Ook matcht hij perfect bij mijn nieuwe sneakers. Girly maar ook lekker sportief.
Hou jij ook zoveel van deze tijd van het jaar?

3 comments:

 1. Super super leuke outfit, ben helemaal gek op zulke rokken! Vind de foto's ook weer prachtig! Die omgeving, wauw!

  ReplyDelete
 2. Mooie outfit! Die rok staat je ook echt leuk! En ik hou ook wel van deze tijd van het jaar, wanneer er een warm herfstzonnetje schijnt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Heerlijk he, de warme zon in de herfst! Hopelijk krijgen we nog meer van dit soort dagen!

   Delete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥