Last days of summer

De laatste dagen van de zomer zijn al geweest of moeten nog komen. Gek eigenlijk dat september voor mij voelt als een maand waarin de herfst tevoorschijn komt, maar de zomer duurt nog 22 september! Dat is dus nog bijna heel de maand september. Ik ben dus helemaal klaar voor een mooie nazomer, en al helemaal met deze leuke Fringed bikini's!


Bikini's: Fringed.nl

Beetje spannend wel, in bikini op de foto's. Toch vond ik de resultaten leuk geworden en deel ik ze graag op de blog.
Ik heb verschillende topjes met verschillende broekjes gecombineerd. Hoeveel bikini's heb jij? Je hoeft namelijk niet alle setjes bij elkaar te dragen, wissel eens met broekjes en topjes! De fringed bikini trend is al een paar jaar maar nog steeds vind ik ze super tof. Net wat anders dan een standaard bikini. 
Ik ben helemaal klaar voor de nazomer, jullie ook?

6 comments:

 1. Wat een heerlijke, zomerse foto's voor de laatste daagjes van de zomer. De bikini's staan je erg goed meis!

  ReplyDelete
 2. Prachtige foto's en wat een leuke bikini's! Ik ga eind deze maand op vakantie, dus dan is het fijn om nog even wat inspiratie op te doen, haha!

  ReplyDelete
 3. oh ja, de zomer duurt eigenlijk nog wel een paar dagen. toffe bikini! x

  ReplyDelete
 4. Mooie foto's!! Voor mij voelt september ook niet meer echt als zomer aan ;) Hopelijk krijgen we nog een mooie nazomer :)

  ReplyDelete
 5. Super leuke sfeerbeelden!

  ReplyDelete
 6. Wat een leuke zomerse foto's! Ze zijn prachtig geworden. Ook de bikini's vind ik heel mooi.

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥