Into The Great Wide Open Festival

Laatst zagen jullie in een artikel dat ik naar Vlieland ben geweest en heb geslapen op een natuurkampeerterrein van Staatsbosbeheer. Dat weekend was er een festival op het hele eiland: Into The Great Wide Open. Wat was het gaaf! Vooral de fijne sfeer die er hing maakte het een heel tof weekend. De aankleding, de mensen en het weer. De muziek was niet mijn ding, maar dat maakte dit weekend helemaal niets uit!

De muziek maakte niet uit? Op een festival?? Haha, je leest het goed. De muziek was niet echt ons ding. Het was veel trage, rustige muziek. Ik weet niet eens hoe ik het moet noemen, maar als voorbeeldje kun je even naar deze artiest luisteren. Fresku was dan weer wel leuk! Maar dat was dan ook het tegenovergestelde van de meeste artiesten die kwamen. 

Het festival was verdeeld over het oosten van het eiland. Je moest vaak ook een stukje lopen wanneer je naar een andere stage wilde, maar ook dan genoot je van de natuur en de sfeer van de mensen om je heen. Wat ik vooral veel heb gezien zijn blote voeten (gekke mensen haha), foodtrucks, hippies, veel fietsen aangezien het een autoloos eiland is en Fjällräven Kanken rugzakken. Heel veel Fjällräven Kanken rugzakken. Ik voelde me dus helemaal thuis met mijn eigen Kanken exemplaar, hihi. 

De hele sfeer er omheen was gewoon genieten! Ook was het heerlijk even ergens op het eiland een plekje te zoeken om rustig een drankje te doen. Een lekker ongedwongen sfeer omdat je rond kunt lopen waar je maar wilt. Druk was het ook echt niet, meer gezellig druk. Geen duwende en trekkende mensen dus, ideaal! Bij de ingang van de stages moest je even je bandje laten zien maar dat was het dan ook. Ik moet zeggen dat dit een van de meest relaxte festivals is waar ik ooit in Nederland ben geweest.
Ben jij ooit bij ITGWO festival geweest?

3 comments:

  1. Het ziet er echt heel sfeervol uit!

    ReplyDelete
  2. Wat een prachtige foto's! Het ziet er allemaal zo rustgevend uit haha!

    ReplyDelete
  3. Ik vind de sfeer op een festival meestal ook het belangrijkste! Het ziet er in ieder geval heel tof uit! Xx

    ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥