Autumn is here!

Het is herfst! De bomen beginnen nu echt te veranderen van kleur. Een beetje zoals de kleur van mijn broek! Deze losse broeken zag je veel in de zomer maar ook in de herfst kan hij gewoon lekker gedragen worden. Met een jasje en een paar sneakers er onder is hij ook perfect voor deze tijd van het jaar.










Trousers: Vero Moda     Top: H&M     Shoes: Adidas     Jacket: from the market

Ik heb er nog niet echt tijd voor gehad, maar zodra het kan ga ik weer lekker op pad met mijn camera om wat leuke herfstfoto's te maken. Zo mooi om alle groene blaadjes te zien veranderen in rode, oranje en gele kleuren. Of kleine schatten te vinden zoals deze mooie paddenstoeltjes. 

4 comments:

 1. Wat heb je een toffe broek aan! Ik ben verliefd op de kleur <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Ohh ik heb ook een paar van dat soort broeken, ben helemaal fan :D Mooie foto's weer!

  ReplyDelete
 3. Zooo leuk! Ik ben echt een herfst freak en ik word er zo gelukkig van! ♥️

  ReplyDelete
 4. Oeh, love de pants! Xx

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥