A twirl a day keeps the docter away

Herfst komt er aan en dat merk je aan alles in de natuur. Alles verkleurd van fel groen naar donker groen, geel, bruin of rood en de zon staat laag. Dat laatste vind ik helemaal niet erg, want dat levert vaak een hele mooie zonneschijn op. Ook de outfits worden anders, zo is dit rokje bijvoorbeeld nu al een van mijn fijnste herfst items! 


Top: America Today     Skirt: Bershka

Ook zo fijn is dat ik er lekker mee rond kan draaien, iets waar ook grote meisjes volgens mij altijd stiekem blij van worden, hihi.
Het rokje heeft een perfecte lengte om te dragen in de herfst zonder dat je er een panty bij hoeft te dragen. Ook is hij perfect te combineren met shirts zoals in deze outfit, maar ook met lekkere warme truien of jasjes. Deze rok hebben jullie al eens vaker gezien en hij zal ook nog vaker op de blog komen! Heb jij ook zo'n plated skirt of een ander perfect herfst item?

8 comments:

 1. Wat een leuke outfit!! Zulke rokken zijn echt heerlijk haha, twirl twirl ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha ja he! Ik kan ook niet genoeg rondjes draaien :)

   Delete
 2. Aaaaah! Zo'n leuke rok heb je aan! :) (ik vind het ook altijd zooo leuk als de zon laag staat in de herfst!!) X

  ReplyDelete
 3. super leuk om je te zien in een rok! staat echt mooi en hij lijkt me ook echt fijn :)

  ReplyDelete
 4. Wat een geweldige rok draag je, zo leuk is die! :)
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke rok! Die wil ik ook!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥