Treehouse adventures ♡

Waaaaauw, zo blij dat ik deze plek had gevonden!! En zo dichtbij: 20 minuutjes rijden en ik sta in deze mooie, avontuurlijke setting. Deze groepsaccommodatie is tot nu toe de mooiste die ik in Nederland heb gezien. Snel meer hierover in een artikel over de accommodatie. In dit artikel wil ik jullie de foto's laten zien die we hebben gemaakt!


Na contact te hebben gehad met de eigenaren zijn we met een groepje fotografen (Marit, Nina en Jamie, hetzelfde groepje als mijn kampeer avontuurtje van laatst) naar deze toffe accommodatie gegaan om helemaal los te gaan als fotograaf. Een prachtige locatie om avontuurlijke foto's te maken, iets wat ons allemaal heel erg interesseert. Bijna alle foto's hierboven zijn gemaakt door Nina. Ik ben heel blij met de resultaten! Dat bewijst ook maar weer dat je helemaal niet zo ver hoeft te rijden voor zulke toffe plekken. Als je goed zoekt, vind je ze zelfs bij jou in de buurt!

Foto's zijn gemaakt door Nina, Marit en mij.

12 comments:

 1. Wat onwijs gaaf zeg!

  ReplyDelete
 2. This is it. I found my new home away from civilization. Amazing :D

  ReplyDelete
 3. Oooh, dit is echt super gaaf! Echt een zalige locatie om foto's te maken!

  ReplyDelete
 4. Zo tof!! Mooie foto's weer :)

  ReplyDelete
 5. Wauw wat gaaf zo'n huisje! super mooie foto's. <3
  liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 6. Wow supergaaf zeg!! Ik wist niet dat zoiets in Nederland bestond, echt geweldig!

  ReplyDelete
 7. Wooooow, wat een prachtige locatie! Supermooie foto's ook, ik wil daar ook eens verblijven, hihi. Liefs!

  ReplyDelete
 8. Wauw heel gaaf! Ik dacht dat je in het buitenland was, totaal niet NL dit, tof! (: Ben benieuwd naar je volgende post over deze locatie.

  ReplyDelete
 9. Oh dat is zo'n gave plek!! Mooie foto's :)

  ReplyDelete
 10. Wauw, ziet er echt heel tof uit! Mooie foto's :)

  xx Alex

  ReplyDelete
 11. Dit is echt zoo gaaf!

  ReplyDelete
 12. wat een super gave plek! ik ga ook even opzoek op internet :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥