Overnight in a treehouse. The dream of every adventurer!

Een tijdje geleden kwam ik deze accommodatie tegen op Instagram. Waaaauw, daar moest ik heen! Toen ik verder zocht zag ik dat het super dicht bij mij thuis was: maar 20 minuutjes rijden. Ik heb ze een mailtje gestuurd en al snel was de afspraak gemaakt: We mochten als fotografen lekker los gaan bij deze toffe groepsaccommodatie. Die foto's kun je hier zien. In dit artikel laat ik jullie de accommodatie zien.

Groepsaccommodatie Avontyr (toffe naam!!) bestaat uit 2 (boom)hutten waar je in kunt slapen en een bungalow waar zich de keuken en woonkamer bevindt. De eigenaars zijn leuke jonge mensen die al een accommodatie runde, deze plek in het bos hoorde hier bij. Ze waren van plan een leuk speelhuisje met een glijbaan voor kinderen te maken. Dat speelhuisje is een beetje uit de hand gelopen: nu staan er 2 mega grote boomhutten! Het idee van de glijbaan hebben ze leuk verwerkt aan 1 van de boomhutten. 
In de bungalow is een grote woonkamer te vinden met een mooie keuken, een kroegje en ze hebben zelfs een geheime kamer die schuil gaat achter een boekenkast. Zo gaaf gedaan! In die geheime kamer zit een deur die je naar een ondergrondse gang leidt waar de spiegel hierboven hangt. Deze gang leidt je dan weer naar de entree van het veld waar de boomhutten staan. De verassingen van deze accommodatie hielden maar niet op! 
In de boomhutten bevinden zich de slaapkamers en badkamers. Helaas ben ik vergeten hier foto's van te maken maar mocht je hier heen gaan, dan is dat nog een kleine verassing :)
In deze accommodatie zijn slaapplekken voor 26 man. Mocht je met meer man zijn, dan is het geen probleem om zelf luchtbedjes mee te nemen om in de woonkamer te bivakkeren. Heel tof dus om met een grote familie, team of vrienden heen te gaan! 
We zijn hier niet blijven slapen maar wie weet kom ik hier nog eens vaker. Wil je een origineel en avontuurlijke, fotogenieke slaapplek, dan ben je hier helemaal op je plek!

Groepsaccommodatie Avontyr
Kamplaan 1A
5375KP, Reek
info@avontyr.nl
0628163535

9 comments:

 1. Mega gaaf! Ik ga binnenkort met werk (precies 25 man haha) een weekendje weg en we zochten nog naar een toffe locatie, ik denk dat we die zojuist gevonden hebben! Love it <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oeh perfecte plek is dit dan voor zoveel man!! Ben benieuwd of het hem is geworden :)

   Delete
 2. Dat is zo gaaf he! Leuk om nu ook de binnenkant te zien :D

  ReplyDelete
 3. ik wil ook echt hier heen! lijkt me zo cooool

  ReplyDelete
 4. Het ziet er echt waanzinnig leuk uit!

  ReplyDelete
 5. Wat onwijs gaaf zeg, wauw!!

  ReplyDelete
 6. Ahh wat gaaf zeg! Hoe leuk is het om hier bijvoorbeeld met je hele familie in te verblijven!?

  ReplyDelete
 7. Aaah wow hoe gaaf!! Heel tof dat je dit deelt, het ziet er ontzettend leuk uit!!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥