Never ever get rid of the desire to climb a tree or run through the forest like a happy kid

Jaaa daar waren we weer, op een van mijn favoriete plekjes in het bos. Achter dit plekje ziet het er ook altijd heel tof uit, maar daarvoor moet ik een sloot over springen. Misschien iets voor de volgende keer :) Ik draag in deze outfit een nieuwe broek.. ik denk een van mijn fijnste aankopen van deze zomer!














Top & Pants: H&M     Shoes: Bovendeert

Ik had er al een paar, en ook deze kon ik niet laten liggen. Zo fijn zijn ze, deze wijde broeken! Vandaag heb ik iets heel tofs op de planning. Vanmiddag ga ik naar een hele mooie plek om foto's te maken. So excited!! Ben je benieuwd? Ik plaats vast wat op mijn Instagram stories, dus houdt die in de gaten :) 

12 comments:

 1. Je broek: zoooo tof! Hij staat je goed. :D Ik vind het model daarvan eigenlijl verrassend leuk, zo lekker wijd. Ik ga het denk ook een keer passen, want ben wel benieuwd of het mij staat haha. Mooie foto's weer! En ben benieuwd naar het plekje als je de sloot over bent gesprongen, haha!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thaaanks! Ze zijn zooo fijn!! Ideaal voor de zomer en op vakantie :) Hahah ja ik moet de sprong toch eens wagen, letterlijk en figuurlijk ;P

   Delete
 2. Ik vind je broek heel erg leuk! Ik hou echt van dit soort broeken, ze staan leuk en ze zijn ook nog eens onwijs comfy <3

  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 3. Ik mis mijn bos :). Jouw broek is heel mooi :)

  ReplyDelete
 4. Echt heel cool die broek!

  ReplyDelete
 5. Super leuk! ♥ Ik heb nu ook een paar van dit soort broeken, vind ze ook superleuk! En ik kan ze naar m'n vakantiebaantje aan, want daar moet ik een lange broek aan!

  ReplyDelete
 6. ze zien er echt zo fijn uit (die broeken)! en de titel is echt top. xx

  ReplyDelete
 7. Zo chill van die broeken! Alsof je in een pyjama loopt :)

  ReplyDelete
 8. Oeh wat een heerlijke broek! Xx

  ReplyDelete
 9. You are goals do you know that? :)

  ReplyDelete
 10. Ahh wat een leuke broek! M'n vriendin heeft 'm ook, hihi, hij kwam me al zo bekend voor. Ik hou echt van van die wijde broeken, perfect voor de zomer ook! Ik hou echt van je wanderlust achtige fotootjes! <3

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥