My favourite new photobook

Al een tijdje dacht ik er aan om mijn favoriete fotografie in 1 boekje te stoppen. Al die tijd ben ik er maar niet begonnen, maar toen ik in samenwerking met Saal Digital een fotoboek mocht maken wist ik al gauw wat ik hier mee zou doen. En wat ben ik blij met het resultaat!

Toen ik het fotoboek bestelde kon je kiezen uit veel verschillende opties. Ik koos voor formaat 15x21, matte kaft en een matte binnenkant. Toen ik het boek binnen kreeg was ik erg verrast over de kwaliteit en de look. De kaft is super zacht en erg mooi van kleur en de foto's zijn van echt fotopapier! Dat laatste wist ik niet, dat stond namelijk nergens duidelijk aangegeven. Zoals je op de foto's hierboven kunt zien zie je dat het fotopapier best dik is en de enige reclame die er op staat zijn de 2 mini QR code's op de laatste foto en op de achterkant. Toen ik hem binnen had heb ik hem ook gelijk trots aan iedereen laten zien. Ik ben er zo blij mee!
Ik heb al veel fotoboeken besteld, maar dit is absoluut mijn favoriet in kwaliteit. Dit boekje met 32 pagina's heeft een waarde van €23,95 euro, wat ook reuze mee valt! 
Was je nog van plan een fotoboek van je vakantie of iets anders te maken? Ik raad je zeker weten Saal Digital aan.

7 comments:

 1. wat een prachtig boekje! ik zou er ook graag doorheen bladeren denk ik zo, haha. x

  ReplyDelete
 2. Het ziet er al heel mooi uit!

  ReplyDelete
 3. Wat een schattig boekje! En ontzettend mooi geworden! :)

  ReplyDelete
 4. Dat is inderdaad een erg mooi fotoboek!

  ReplyDelete
 5. Ik heb overlaatst ook een fotoboek besteld met foto's van mijn reis naar Kroatië, en ik vind het zó leuk, die fotoboeken! Ze geven je echt veel geluk, hihi. Ik vind de jouwe echt heeeeel erg mooi! :)

  ReplyDelete
 6. Ah echt een fotoboek om trots op te zijn, zeer mooi!

  ReplyDelete
 7. Oh wat gaaf zo'n boek met eigen fotografie! Ziet er heel mooi uit :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥